Imprimeurile: cum să le porți cu ajutorul accesoriilor în ținute cool

Imprimeurile: cum să le porți cu ajutorul accesoriilor în ținute cool

Fascinația femeilor pentru imprimeuri este nesfârșită. Îmbinarea culorilor într-o ținută nu mai e de mult o provocare pentru o fashionistă, ci o iubitoare de modă poate jongla foarte ușor cu imprimeurile pentru a obține o ținută mega cool. Chiar și cele mai puțin curajoase pot purta ceva din îndrăzneala imprimeurilor și acest lucru îl pot face cu succes cu ajutorul accesoriilor. Acest lucru ni l-am propus de această dată, să-ți arătăm cum poți îmbina culorile în stilul personal cu ajutorul accesoriilor cu imprimeuri.  

Army, animal print, floral sau polka, imprimeurile de pe accesorii te vor ajuta să ai un look fresh și tineresc, și deopotrivă îi vor da ținutei un plus de personalitate.

Iată ce tipuri de imprimeuri poți purta într-un mod foarte creativ cu ajutorul accesoriilor potrivite:

1. Imprimeul floral pentru femeia romantică

Cele mai sigure asocieri  vestimentare care au la bază un imprimeu floral sunt cele care conțin jeans și nonculori, precum alb sau negru. O fustă oricât de înflorată și colorată ar fi se va vedea senzațional alături de o cămașă de jeans sau un tricou simplu alb. Pentru a forma o ținută casual romantică, imprimeul floral din partea superioară a ținutei se va combina armonios cu o fustă sau o pereche de pantaloni într-o culoare uni, care așa cum menționam poate fi de jeans. Dacă vrei un look mai de efect, poți purta o piesă cu imprimeu floral, cum este o rochie, alături de care să asociezi un accesoriu cu același tip de imprimeu.

Accesoriu: Mai ales atunci când vorbim de o ținută office, formală, te poți folosi de ajutorul imprimeurilor florale pentru a-ți contura stilul feminin. Recomandarea noastră este un rucsac cu broderie florală, cu două compartimente în care să-ți păstrezi actele și obiectele personale, complet separat, în deplină siguranță.  

2. Imprimeu cu formele geometrice pentru femeia modernă

Creatorii de modă readuc mereu în tendințe formele geometrice sub forma carourilor, dungilor verticale, curbelor, liniilor drepte de diverse grosimi și lungimi. Utilizarea nonconformistă a figurilor geometrice simple sau în combinație cu alte detalii de design sunt foarte potrivite  pentru femeile moderne, cu un simț estetic foarte bine accentuat. Imprimeurile geometrice realizate parcă de o imprimantă performantă cu precizie înaltă se potrivesc atât în ținutele casual, cât mai ales în cele business. 

Accesoriu: Fiind destinate femeilor cu personalitate și cu multă îndrăzneală, accesoriile cu forme grafice și imprimeuri geometrice pot oferi persoanei un spirit tineresc. Poți purta o geantă cu imprimeu geometric sau chiar o eșarfă cu același model, atât la o ținută casual, cât și la una elegantă.

3. Imprimeul camuflaj sau army pentru femeia nonconformistă

Imprimeul army, camuflaj sau militar așa cum mai este cunoscut este un model inspirat din uniforma specifică armatei, deși influența este una masculină. Piesele vestimentare cu acest imprimeu nu sunt ușor de purtat și cu siguranță nu se potrivesc persoanelor foarte elegante. O piesă vestimentară cu imprimeu camuflat se potrivește într-un outfit casual, într-o combinație de culori simple și arată bine în combinație cu hainele din piele. 

Accesoriu: Noi credem că un singur articol vestimentar cu imprimeu army este suficient într-o ținută, nu trebuie să te deghizezi într-un soldat pe câmpul de luptă. Dacă nu te regăsești 100% în genul acesta de stil, dar îți place să ieși din zona ta de confort, propunerea noastră este un rucsac cu imprimeu camuflaj cu un model feminin și delicat potrivit chiar și celor mai rafinate femei. 

4. Print animal pentru femeia seducătoare 

Leopard, tigru, șarpe sau zebră, animal print-ul este designul care face referire la jocurile seducției. Femeile care îndrăznesc să poartă animal print sunt considerate mai senzuale, mai atrăgătoare, în special dacă poartă piese vestimentare aproape de linia corpului. Printul care imită blana de leopard este vedeta acestui tip de imprimeu și este cel mai vizibil în materie de vestimentație feminină. Cele mai sigure combinații când vrei să porți un articol vestimentar animal print sunt cele alături de nuanțe neutre precum alb, negru, crem sau bej.

Accesoriu: Dacă nu te simți confortabil să porți o bluză sau o rochie animal print, una dintre cele mai înțelepte decizii în materie de achiziții este să alegi un accesoriu animal print, așa cum sunt o pereche de pantofi sau un clutch cu imprimeu animal. 

5. Polka dots sau bulinele pentru femeia feminină

Stilul casual chic este unul dintre cele mai populare, iar trendul polka dots te poate ajuta să schițezi look-uri de zi super cool aproape fără niciun efort. Imprimeul cu buline amintește de eleganța anilor 1950, însă este la fel de ușor de integrat în ținute moderne cu jeans, la fel cum poate fi purtat în combinații monocrome pentru a inspira eleganță. Includerea imprimeului cu buline într-o ținută casual de birou te va ajuta să capeți un look fresh, vesel pentru că e aproape sinonim cu bunădispoziția. 

Accesoriu: Bulinele nu se împacă foarte bine cu alte imprimeuri, de aceea e de preferat să porți o singură piesă vestimentară cu buline. Dacă optezi în schimb pentru un accesoriu cu buline poți alege un rucsac sau o eșarfă polka dots.  

Accesoriile cu imprimeuri sunt accentele care cresc valoarea unei ținute prea conformiste, banale chiar, pot deveni o marcă a stilului personal. Sunt investiții în garderoba de bază deoarece se pot purta în diferite contexte, în diverse stiluri. Pentru că este mai usor de echilibrat un outfit cand o singură piesă are imprimeu, propunerea noastră este să alegi accesoriile cu imprimeuri pe care să le integrezi în ținutele tale de zi cu zi.