Rucsac pentru ținuta de oraș, cum să-l porți creativ în fiecare zi

Rucsac pentru ținuta de oraș, cum să-l porți creativ în fiecare zi

Ne plac gentuțele mici cu lanț metalic sau borsetele fancy super în trend în acest an, dar invariabil ajungem să mai cărăm încă o sacoșă după noi cu diverse lucruri. Cu un rucsac însă, telefonul, portofelul, trusa cu farduri, sticla cu apă, agenda și umbrela pliată, stau fără nicio grijă gata să ne sară în ajutor atunci când avem nevoie. Dacă modelul de rucsac este puțin mai mare, atunci adio geantă de laptop pentru că aceasta este soluția „doi într-unul” care ne salvează de un stres suplimentar.

Viața și obiceiurile cotidiene își pun amprenta asupra ținutei și implicit asupra accesoriilor pe care le purtăm. Alegerea unui rucsac pentru ținuta de oraș, de zi cu zi, fie că mergem la job sau la plimbare, a devenit majoritară pentru foarte multe fete și femei. Se știe deja că o femeie obișnuiește să aibă în garderobă mai multe perechi de încălțări sau mai multe genți decât are nevoie. Problema apare atunci când trebuie să alegi din mulțimea de modele existente, extrem de diferite. Același lucru l-am putea spune și în privința rucsacului dar diferența o face faptul că acest accesoriu este extrem de versatil, de ușor de purtat, astfel încât a ajuns să se potrivească cu orice.

Dacă vrei să afli care sunt ultimele tendințe în materie de rucsacuri damă te invităm să parcurgi colecția Ella Icon împreună cu ideile noastre de stil pentru a pune în prim plan rucsacul și pentru a-i da atenția care o merită.

Rucsac mic, un accesoriu chic pentru plimbări relaxate

Dacă nu vrei să te complici cu un ghiozdan ceva mai mare, pentru că știi exact că lucrurile de care ai nevoie încap într-un model mai mic, ia în calcul varianta de rucsacuri mici extrem de chic. Iar modelul de rucsac damă mini este grozav atât pentru fetele mai tinere, cât și pentru femeile care caută să poarte un accesoriu vesel, tineresc și deloc pretențios. În orice caz, să nu crezi că dacă rucsacul este mic nu poți depozita tot ce îți trebuie pentru o plimbare prin oraș.  

Dimpotrivă cu un modelul de rucsac Nicky Ella Icon de 25 cm poți avea la tine o mulțime de lucruri de la telefonul mobil, portofelul, trusa cu cosmetice și sticla cu apă. Este un model de rucsac potrivit pentru ținuta casual sau smart casual, dar arată grozav și în outfituri sport sau rebele. Alături de jeans și orice tip de bluză, pantofi confortabili în picioare și bijuterii colorate, vei arăta grozav și sunt șanse foarte mari să primești complimente pentru alegerea făcută.

Rucsac tip ghiozdan, alegerea perfectă pentru ținuta office

Dintre toate materialele existente, rucsacul din piele sau piele ecologică este cel mai elegant, iar dacă modelul lui imită ghiozdanele de școală atunci alegerea este cu adevărat potrivită oricărei ținutei office, indiferent cât de formală este. Pentru că sacoul este o piesă-cheie în garderoba unei femei de carieră, cu un rucsac dama Sara Ella Icon vei păși cu încredere către locul de muncă în fiecare zi. Rucsacul este o alegere potrivită pentru ținuta de birou indiferent că porți o rochie sau combinația clasică office formată din pantaloni drepți și cămașă albă.

Rucsac metalizat, pata de culoarea dintr-o ținută monotonă

În special în anotimpul rece, rucsacul poate fi acel accesoriu care fie îți scoate ținuta complet din anonimat, fie îi dă culoare și veselie cât să alunge nuanțele mohorâte. Așa că dacă ținuta este una mai puțin sclipitoare și dacă vrei să atragi atenția prin accesorii, de ce nu ai face-o cu un rucsac în culori metalizate.

Stropul de strălucire dintr-o ținută casual de toamnă sau primăvară timpurie poate fi un rucsac glitter auriu Ella Icon care poate fi purtat alături de o geacă de jeans, din stofă sau de piele. Fiind vorba de un model de rucsac cu ținte se poate purta cu blugi, rochii sport din bumbac sau pantaloni stil army și cu încălțăminte comodă de genul sneakerșilor sau bocancilor. Nu trebuie să te temi că vei da greș, deoarece accesoriile aurii vin în completarea culorilor de bază din ținuta ta. 

Rucsac cu imprimeuri sau broderii, accesoriul ideal pentru ținuta boho chic

Cel mai probabil ai văzut rucsacurile cu broderii sau imprimeuri etnice în ținutele boho chic extrem de apreciate în prezent. Este un stil vestimentar nonconformist, tineresc, ispirat din culorile calde ale naturii, care îndeamnă la relaxare și lejeritate.

Pentru că libertatea de mișcare este unul dintre principiile acestui stil vestimentar, rucsacul cu bretele este accesoriul ideal indiferent de anotimp, pentru că îți dă posibilitatea să te miști în voie. Cu un rucsac damă Otilia cu broderie textilă de la Ella Icon te vei simți excelent indiferent de anotimp și indiferent de context, fie că mergi la un festival de muzică, fie că mergi la job.

Matchy-matchy, asortăm sau nu rucsacul cu încălțămintea?

Vara lui 2019 a adus din nou în vogă asortarea cromatică dintre încălțăminte și accesoriu tip geantă sau rucsac. Specialiștii în stil vestimentar sunt de părere că această regulă de aur rămasă în umbră o perioadă este din nou în actualitate. Așadar, în outfiturile de zi cu zi, în ținutele elegante de seară sau chiar pentru look-urile de vacanță poți asorta din nou geanta sau rucsacul cu încălțămintea, fără să fii „amendat” de poliția modei. 

Poți alege ambele accesorii în aceeași paletă cromatică (aceeași culoare, nu neaparat nuanțe perfect identice), din aceeași familie de imprimeuri (animal print, floral, geometric etc), cu elemente stilistice în comun (perle, paiete sau mărgele care ornamentează ambele accesorii) și din același stil (ambele elegante sau ambele sport, deși nu e obligatoriu).

Noi ți-am dat doar câteva idei, de aici încearcă tu să combini rucsacuri Ella Icon în ținutele tale de zi cu zi și suntem convinși că vei avea o apariție cu stil!