Livrare

Livrarea produselor se va face intr-un interval de 1-2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii pentru produsele existente in stoc. In conditii speciale furnizorul isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare cu informarea in prealabil a clientului.

Comenzile plasate pana la ora 13.00 sunt prelucrate in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa ora 13.00 sunt prelucrate a doua zi.

Daca plasati comanda VINERI, dupa ora 14.00, comanda va fi procesata LUNI, urmand ca aceasta sa ajunga la dumneavoastra MARTI.

Livrarea produselor se face oriunde pe intreg teritoriul Romaniei.

In Bucuresti transportul este gratuit pentru comenzile de peste 200 ron, pentru comenzile sub 200 ron, transportul costa 20 ron.

In tara transportul este gratuit pentru comenzile de minim 200 ron, iar pentru comenzile sub 200 ron, transportul costa 20 ron.

 Pentru alte localitati necuprinse in aria de livrare a curierului nostru veti fi informati telefonic de catre unul din consultantii nostri referitor la taxele de transport suplimentare calculate in functie de distanta. Numarul de kilometri suplimentari se poate regasi si pe site-ul www.nemo.ro, in sectiunea de calcul cost expeditie.

X