GARANTIE & REPARATII

GARANTIA LEGALA

 

Pentru toate produsele achizitionate cumparatorul beneficiaza de garantia legala de conformitate prevazuta prin OUG nr. 140 din 28.12.2021.

 

Garantia legala de conformitate este asigurata pentru un termen de 2 ani calculat de la livrarea oricarui produs. Acordarea garantiei legale este conditionata de prezentarea documentului de achizitie.

 

Produsul achiziţionat beneficiază de garanţie şi service în condiţiile respectării regulilor de utilizare prevăzute pe eticheta produsului. Garanţia acoperă numai acele defecte care apar în exploatarea normală a produsului şi nu se aplică pentru stricăciunile datorate neglijenţei, accidentelor, abraziunii, expunerii la temperaturi extreme, solvenţi, acizi sau uzură prin folosire ori reparaţiilor efectuate de persoane neautorizate

 

Repararea sau inlocuirea produsului sunt disponibile impreuna, in aceasta ordine, cu exceptia situatiei in care una dintre ele este imposibila sau disproportionata. O masura reparatorie va fi considerata disproportionata daca impune costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie. O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca nu se pot asigura produse identice pentru inlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

 

Pentru a putea fi evaluat in vederea repararii sau inlocuirii, bunul trebuie adus / returnat la depozitului nostru din Bucuresti, Soseaua Electronicii nr. 19, Sector 2. Va rugam sa ne contactati la adresa de email suport@anzakland.com pentru a va comunica detaliile.

 

Orice reparatie va fi facuta astfel incat sa nu fie depasita o perioada de maxim 15 zile din momentul în care am fost informati cu privire la neconformitate, luand in considerare natura şi complexitatea bunurilor, natura şi gravitatea neconformităţii şi efortul necesar pentru finalizarea reparaţiei sau înlocuirii.

 

Certificatul de garantie poate fi descarcat de aici.

 

 

POLITICA DE REPARATII

 

Toate produsele achizitionate beneficiaza de reparatii si remedierea defectiunilor in unitati proprii, atat in perioada de garantie, cat si dupa epuizarea acestei perioade.

 

In interiorul perioadei de garantie, reparatiile sunt asigurate in mod gratuit, cu exceptia cazului in care se dovedesc disproportionate valoric fata de valoare produsului. In acest caz se va asigura inlocuirea produsului cu un produs nou.

 

Dupa expirarea perioadei de garantie, sunt asigurate servicii de reparatie contra cost pentru toate defectiunile produselor achizitionate si partilor componente ale acestora.

Pre-loader