TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie contract valabil si au valoare de contract incheiat intre S.C. Anzak Land S.R.L. si orice client care utilizeaza serviciile site-ului www.EllaIcon.com. Folosirea, incluzand vizualizarea sau comandarea produselor de pe site-ul www.EllaIcon.com implica deplina acceptare  termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

INTRODUCERE
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.EllaIcon.com, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de societatea S.C. Anzak Land S.R.L.. (vedeti mai jos datele de identificare ale S.C. Anzak Land S.R.L.).
Nume companie: S.C. Anzak Land S.R.L.
Nr.inreg.Reg.Com.: J40/6835/19.02.2010
CUI: RO 27184940
Administratorul site-ului, S.C. Anzak Land S.R.L., isi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi (termeni si conditii), orice modificari ale site-ului www.EllaIcon.com (modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, fara o notificare prealabila a utilizatorilor site-ului www.EllaIcon.com. In acest sens, S.C. Anzak Land S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, imbunatatiri, upgrade-uri, etc., de orice fel. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Accesand pagina “Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.ellaicon.com (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea S.C. Anzak Land S.R.L. si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala.
Folosirea fara acordul scris explicit al S.C. Anzak Land S.R.L., a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Va rugam cititi urmatoarea nota de informare privind protectia datelor personale
* Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Anzak Land S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).

* Esti obligat(a) sa furnizezi datele in conditiile in care doresti sa lansezi o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul tau face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

* Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre S.C. Anzak Land S.R.L.

* Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Pre-loader