TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie contract valabil si au valoare de contract incheiat intre S.C. Anzak Land S.R.L. si orice client care utilizeaza serviciile site-ului www.EllaIcon.com. Folosirea, incluzand vizualizarea sau comandarea produselor de pe site-ul www.EllaIcon.com implica deplina acceptare  termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

 

INTRODUCERE

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.EllaIcon.com, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de societatea S.C. Anzak Land S.R.L.. (vedeti mai jos datele de identificare ale S.C. Anzak Land S.R.L.).
Nume companie: S.C. Anzak Land S.R.L.
Nr.inreg.Reg.Com.: J40/6835/19.02.2010
CUI: RO 27184940


Administratorul site-ului, S.C. Anzak Land S.R.L., isi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi (termeni si conditii), orice modificari ale site-ului www.EllaIcon.com (modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, fara o notificare prealabila a utilizatorilor site-ului www.EllaIcon.com. In acest sens, S.C. Anzak Land S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, imbunatatiri, upgrade-uri, etc., de orice fel. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Accesand pagina “Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

UTILIZARE GRATUITA

UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului.

Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Companie si pot presupun incheierea de contracte cu furnizorii acestora precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

 

CONTINUT

Site-ul reprezinta un magazin online de articole pentru calatorii, care contine prezentari detaliate ale produselor comercializate de catre Companie, preturile acestora actualizate, si in care Utilizatorii pot achizitiona produse, prin efectuarea unor comenzi in spatiul online.

 

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.ellaicon.com (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea S.C. Anzak Land S.R.L. si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala.
Folosirea fara acordul scris explicit al S.C. Anzak Land S.R.L., a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 

PRETURI

Preturile afisate pe site nu includ costurile de gestionare si transport. Aceste costuri vor fi prezentate la finalul procesului de cumparaturi si depind de metoda de livrare, precum si de valoarea comenzii.

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.ellaicon.com sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 

INCHEIEREA CONTRACTULUI

Pentru a incheia contractul, trebuie sa completati informatiile solicitate si sa confirmati ca sunteti de acord cu termenii contractului.

Dupa accesarea butonului de creare cont veti primi automat un mesaj email prin care veti fi informat ca ati incheiat valabil contractul.

Prin incheierea contractului confirmati ca sunteti major sau ca aveti acordul parintilor sau a tutorelui pentru incheierea contractului.

Produselor expediate vor fi insotite de toate documentele necesare atestarii achizitionarii produselor.

Dupa finalizarea si plasarea comenzii, confirmarea acesteia de catre Companie se va realiza prin primirea unui mesaj email automat la adresa indicata de Utilizator, care va contine un Numar de comandă.

Cu toate acestea, primirea acestui email din partea Companiei nu garanteaza ca produsul comandat este disponibil. In cazul in care produsul nu se află în stoc, va vom contacta si va vom oferi fie un produs similar, fie posibilitatea de a anula comanda si de a va rambursa integral contravaloarea produselor achizitionate.

Desi Compania va lua toate masurile pentru a onora comenzile, acceptarea comenzii dumneavoastra nu reprezinta noi o obligatie din punct de vedere legal. La momentul livrarii produselor cumparate (sau a altui produs, in caz de substitutie) comanda se considera incheiata valid.

 

COMANDA PRODUSELOR

Utilizatorul va putea comanda produsele publicate pe site doar prin intermediul Siteului. Utilizatorul are obligatia de a furniza toate datele necesare procesului de cumparare in mod corect si complet.

La inregistrarea contului, nu puteti folosi un nume de utilizator sau adresa de email care apartine sau care este deja utilizata de catre o alta persoana, care pot fi interpretate ca apartinand unei alte persoane, care încalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unei persoane, care este ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. In situatia in care constatam ca aceeasi persoana, se conecteaza cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervam dreptul de a sterge toate conturile suplimentare primului cont înregistrat.

 

Aveti responsabilitatea de a mentine confidentialitatea parolei pe care o veti utiliza pentru a accesa Site-ul. Este interzis sa transferati parola sau numele de utilizator, sau sa imprumutati sau transferati in alt mod utilizarea sau accesul dumneavoastra la Site, unei terte parti. Sunteti responsabil pentru toate interactiunile cu Site-ul care apar in legătura cu numele dumneavoastră de utilizator.

 

Aveti obligatia de a ne anunta imediat in cazul in care sesizati orice utilizare neautorizata a parolei sau a numelui de utilizator sau de orice alta incalcare a securitatii legate de contul dumneavoastra. Delogati-va de pe Site (daca este cazul), la sfarsitul fiecarei sesiuni.

 

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi sau daune care rezulta din nerespectarea de catre dumneavoastra a oricaror dintre obligatiile de mai sus.

 

Compania isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de catre Utilizator in urma unei notificari prealabile adresate Utilizatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele situatii:

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, în cazul de plătii online;

– invalidarea tranzacției de catre procesatorul de carduri agreat de Companie, in cazul platii online;

– datele furnizate de către Utilizator, pe site sunt incomplete sau incorecte;

– activitatea Utilizatorului pe site poate și/sau produce daune de orice natura de Companiei si/sau partenerilor acestuia;

– realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

– pentru alte motive obiective.

 

STOCURI

www.ellaicon.com va pune la dispozitie pe site Campanii privind diverse produse, in limita stocului disponibil. Aceste Campanii sunt valabile o anumita perioada de timp.

In situatia in care produsele afisate pe site nu mai sunt disponibile, desi Campania este inca valabila, Compania isi rezerva dreptul de a publica in dreptul acelor produse “Stoc Indisponibil”. Utilizatorul va avea posibilitatea de a vizualiza produsele, insa acestea nu vor putea fi adaugate in Cosul de cumparaturi.

 

METODA DE PLATA

Preturile afisate pe website sunt exprimate in LEI si includ toate taxele aplicabile.

TVA se aplica la valoarea legala de la data comenzii si este inclus în prețurile Bunurilor si/sau serviciilor.

Preturile produselor afișate pe website exclud costurile de livrare si costurile altor servicii optionale.


Vanzatorul ofera urmatoarele metode de plata: numerar la livrare, plata prin card si transfer electronic.
Numerar la livrare: inseama faptul ca o Comanda se achita in momentul predarii ei catre Cumparator catre un transportator autorizat.
Transferul electronic: inseamna ca pretul de achizitie, inclusiv eventualele costuri aferente livrarii sau alte costuri ale altor servicii optionale pe care le-ati selectat (denumit în continuare “Pretul tranzactiei”) trebuie achitat în contul bancar al Vanzătorului, inainte ca Bunurile să fie expediate. Pentru a procesa Comanda cat mai repede posibil, Vanzatorul recomanda mentionarea numarului alocat Comenzii si comunicat Cumparatorului in momentul completarii Comenzii, ca cod de referinta. In cazul unei plati prin transfer electronic, pretul tranzactiei se considera achitat in momentul in care suma aferenta Comenzii a fost creditata în contul bancar al Vanzatorului.
Plata prin card: inseamna ca in momentul finalizarii Comenzii, Cumparatorul va fi redirectionat catre un server de plata al unui tert, unde va completa informatiile referitoare la plata. Informațiile vor fi verificate, Comanda confirmata si pretul de achiziție se va retrage din contul bancar al Cumparatorului. 

 

LIVRARE SI RETUR

FORMULAR RETUR

GARANTIE SI REPARATII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

FORTA MAJORA

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Nu putem fi făcuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Companiei. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat în sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

www.ellaicon.com nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Compania nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor. Cu toate acestea, Compania va lua toate masurile rezonabile din punct de vedere comercial pentru a isi indeplini obligatiile intr-o perioada rezonabila de timp dupa producerea unui astfel de eveniment.

 

ALTE PREVEDERI APLICABILE

Prezentul contract se completeaza, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale în vigoare în Romania cum ar fi, dar fara a se limita la cele privind comertul electronic, protectia consumatorului, incheierea contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si cele privind infractiunile în domeniul informatic, dupa cum este nevoie de la caz la caz.

Orice disputa legata de utilizarea Continutului sau a Site-ului este de competenta exclusiva a instantelor competente din Romania si va fi rezolvata conform legislatiei romane aplicabile la momentul acesteia. .

Echipa noastra va multumeste pentru utilizarea www.ellaicon.com!

 

 

Pre-loader